Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když na parket vyrazila v dokonalé choreografii skupina osmi tanečnic, nikdo nepoznal rozdíl mezi mladinkými dívkami a o čtyřicet let starší herečkou Jitkou Asterovou (64). A to nejen, co se pohybu týče, ale také pokud jde o postavu. Takovou figuru snad Jitka nikdy neměla.

„Nezhubla jsem díky tanci, nejsme na StarDance a trénovali jsme jen měsíc dva tance. Navíc nám to hned šlo, tak jsme moc trénovat nemuseli. Ale na těle jsem zapracovala, protože jsem věděla, že budeme mít zvedačky a chtěla jsem, aby mě můj o hodně mladší partner udržel, pracovala jsem na tom stravou,“ řekla Super.cz.

Celou přípravu na soutěž Roztančené divadlo pojala vlastně jako očistu. Nejedla nevhodné potraviny a nepila ani alkohol. „A musím říct, že ty pocity štěstí, když vám to na parketu jde, jsou k nezaplacení,“ nelituje vynaložené námahy herečka, kterou přišla podpořit dcera Anna Kameníková a po dlouhé době se ve společnosti objevil i její syn Tomáš Linhart. To, jak Jitka zvládala přípravu na soutěž a jak se jí nakonec tanec vyvedl, se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám