Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je tedy figura! Všem divákům finálového večera soutěže Roztančené divadlo spadla brada, když viděli druhé vystoupení herečky Zdeňky Žádníkové (49). V extrémně odvážných šatech předvedla neskutečně vyrýsované břicho. A to čtyřikrát rodila.

„Teď nedokážu mluvit ani v souvětích, jsem úplně vyšťavená,“ reagovala napřed herečka na naše otázky, jak k takovému tělu přišla, těsně po náročném tanečním výkonu, jehož část můžete vidět v našem videu.

Jednak je v tom genetika a pak mám tu nálepku biožena. Dávám si pozor na to, co piju a jím, to někdy stačí. Člověk nemusí trávit dlouhé hodiny v posilovně, trápit se a mučit se, když se ke svému tělu chová milosrdně,“ upřesnila pak.

Tréninky na taneční soutěž ovšem určitou formou posilovny byly. „Nesmírně. A jsem šťastná, že jsem měla úžasného dvacetiletého chlapečka, který mě unesl,“ byla nadšená ze svého tanečníka Kryštofa Pallase, s nímž chce vystoupit znovu minimálně jednou 10. prosince na zámku na Dobříši, kde bude mít benefiční koncert nadačního fondu.

Reklama

Další články

Načítám