Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jména účastníků taneční soutěže Roztančené divadlo byla známá více než měsíc dopředu. Na jevišti Divadla na Vinohradech, kde proběhlo finále, ale jedna z avizovaných soutěžících chyběla. Herečku Janu Strykovou musela dva týdny před vyvrcholením klání zastoupit kolegyně Pavlína Štorková, kterou známe mj. ze seriálu Čtvrtá hvězda nebo filmu Kvarteto.

Jana Stryková měla zastupovat divadlo Studio DVA, ale odstoupila kvůli osobním problémům. Podle informací Super.cz jde o vztah s partnerem Matějem Matuškou, vnukem Waldemara Matušky (†76), s nímž má syna Jáchyma.

„Byla to výzva a chuť to zkusit. Asi jsem to nijak neřešila, když mi pořadatelé zavolali, jestli bych nemohla. Termíny se sešly, takže jsem řekla ano,“ řekla Super.cz Pavlína Štorková, herečka Národního divadla. Ta kolegyni více než důstojně nahradila i přes zkrácený termín zkoušek.

Já už jsem předtím nějakou dobu s Janou trénoval, ale tak nějak to dopadlo,“ krčil rameny tanečník Adam Kormoš, který si musel rychle zvyknout na novou partnerku. „Musel jsem to nějak vzít, šel jsem dál. To, že přistoupila Pavlína, mě víc nakoplo a dali jsme to dohromady za čtrnáct dnů. Byla úžasná a jsem moc rád, že jsem s ní tuhle show mohl zažít,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám