Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sociální pracovníci celé země, mějte se na pozoru! Zpěvačce Ivetě Bartošové (†48), která svými životními karamboly soustavně ničí život synovi Arturovi (14), opět bijí biologické hodiny na poplach. "Chci si pořídit další dítě. Přirozenou cestou to asi už nepůjde. Tak bych ho ráda adoptovala," přiznala Iveta.

Kvůli svému důslednému pitnému režimu přitom zpěvačka nezvládá ani péči o prvního syna. Podle Ivetiných přátel Artur posledních pár týdnů prakticky nepřetržitě bydlel u Ladislava Štaidla, aby jeho maminka měla klid na svého "koníčka". Informaci nepřímo potvrdila i sama zpěvačka.

"Snažím se, aby měli Láďa s Arturem krásný vztah. Nějak to nešlo, ale za poslední měsíc se to změnilo. Láďo, já ti děkuju. Konečně se o něj staráš," vzkázala expříteli Iveta na Frekvenci 1 v pořadu dua showmanů vystupujících pod názvem Těžkej Pokondr. Její vystoupení mělo snad ještě větší grády, než podzimní opilecké etudy v show Adely Banášové či na narozeninách televize Óčko.

Posluchači Ivetu podezřívají z toho, že i tentokrát přišla k Miloši Pokornému a Romanu Ondráčkovi slušně "upravená". A není se jim co divit. Její artikulace opravdu připomínala projev flamendra po celodenním tahu. Stačí jeden příklad za všechny: "zpívání je moje puáce". Bartošová ani nebyla schopná tvořit logická souvětí. "Artur chodí na konzervatoř, připravuje se na konzervatoř. Má bicí celé, které jsem mu zajistila," tvrdila na Frekvenci 1 rozverná umělkyně.

Pokud bude Iveta opravdu žádat o svěření opuštěného dítěte do své péče, měla by nejprve projít rukama armády psychologů, psychiatrů a několikrát denně podstupovat dechovou zkoušku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám