Hlavní obsah
Článek

Někomu by se mohlo zdát, že poslední ročník Plesu v Opeře s hlavní hvězdou Kierou Chaplin se uskutečnil teprve před pár dny, a proto zní víc než zajímavě, že organizátoři nejvýznačnější akce plesové sezóny plánují další ročník.

Jelikož je Super.cz přede všemi o krok napřed, zjistili jsme pro vás, kdo bude další hlavní hvězdou plesu. Podle našich informací by měla poctít svou návštěvou Prahu na začátku února herecká legenda Sophia Loren (89).

Přítomnost italské filmové legendy je logická. Příští téma plesu určilo významné výročí operní hudby - 200 let od narození Giuseppe Verdiho a Richarda Vagnera a 160 let od premiéry opery La Traviata.

Inspirace Itálií se zrcadlí i v přítomnosti další pozvané osobnosti Aleny Šeredové (46). Česká modelka žijící řadu let v Itálii by si měla zaplesat ve Státní opeře společně s manželem, fenomenálním fotbalovým brankářem Gianluigi "Gigi" Buffonem. Opět by zde neměla chybět také topmodelka Tereza Maxová, jejíž nadace se opět stala charitativním partnerem.

„Velmi si vážíme dlouhodobé spolupráce, která pro nadaci znamená nejen významnou finanční podporu opuštěným dětem, ale i příležitost upoutat pozornost na danou problematiku,“ komentovala spolupráci Terezie Sverdlinová, ředitelka Nadace Terezy Maxové (52) dětem. Máte tedy jedinečnou příležitost zatančit si po boku krásek, kterým leží celý svět u nohou.

Reklama

Další články

Načítám