Hlavní obsah
Článek

Model odhalující pozadí si s sebou na filmový festival do Karlových Varů nebere pouze Gábina Partyšová, ale také Diana Kobzanová (42).

Zadeček prosvítající zpod šatů není aktuální módní trend, ale spíše náhodný nápad českých návrhářek. Modelka a stále více moderátorka Diana Kobzanová oblékne černý overal z dílny Beaty Rajské na party v hotelu Imperial. Divoká blondýna nemá žádný problém s tím, že kombinéza z lehkého transparentního materiálu odhaluje její pozadí.

Když Rajská upozornila Kobzanovou na to, že overal prosvítá a ona si tak nebude moci obléknout spodní prádlo, Dianu to nijak nezaskočilo.

„Já a bez prádla, to přece nikoho nezaskočí," rozesmála se Kobzanová. Návrhářka Rajská nezapomněla připomenout, že přední díl kombinézy má kapsu, která maskuje vše, co je třeba.  „Koneckonců jsem ráda, že mi jde vidět jen zadek a ne předek. Ten už ostatně všichni viděli a myslím, že ve Varech na pokračování nejsou zvědaví," s humorem sobě vlastním Diana nepřímo připomněla své kontroverzní fotky pro jistý pánský časopis.

I tak si můžeme být jistí, že senzacechtiví fotografové budou dělat vše pro to, aby si odnesli Dianin co nejpeprnější záběr.

Reklama

Další články

Načítám