Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na lázeňské kolonádě se během karlovarského filmového festivalu promenují ti, kdo spěchají z kina do kina, šviháci, kteří vyrazili do Karlových varů jen na výlet, i ti, kteří tady mají plné ruce práce. Důkazem toho, že je v jednom kole a nestíhá myslet na všechno, byl prezident festivalu Jiří Bartoška (77). Ten na tom byl už třetí festivalový den tak, že si zapaloval cigaretu obráceně.

Aňa Geislerová (48) zase dokázala, že už dávno není jenom herečka, ale i módní ikona. I po dlažbě uháněla v luxusních šatičkách a v botách na vysokém podpatku. Ani se nezapotácela.

Největší rozruch překvapivě nevzbudil Roman Vojtek (52), který přijel s manželkou a její sestrou, dvojčetem. I když arabští návštěvníci lázeňského města po jeho dvou stejných krásných blondýnách závistivě pokukovali.

Víc zájmu ze strany turistů a jejich fotoaparátů vzbudil DJ Uwa, jenž tady vystupoval a bude vystupovat v klubech. Jako doprovod si přivezl dvě skoro stejné fenky pražských krysaříků. Fotit se s rozkošnými pejsky a jejich potetovaným páníčkem chtěly i ženy v burkách.

Krásky na kolonádě zastupovala Iveta Lutovská (40) s manželem Jaroslavem Vítem, kteří přijeli jen na víkend, a finalistka Miss Kateřina Votavová, která si s partnerem Jiřím užívala ve snad ještě větším luxusu, než je v hotelu Pupp, v protější pětihvězdičkové Plaze.

Reklama

Další články

Načítám