Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Česko žije karlovarským festivalem, na Slovensko dorazila úplně jiná hvězda. Na grand opening Nestville parku, nacházející se asi 50 kilometrů od Popradu, dorazil Jean Claude van Damme. Na akčního hrdinu se přišlo podívat přes 10 000 lidí. Do Nestville dorazil po druhé hodině, poté si prošel expozici o historii lihovarnictví a ochutnal místní whisky.

Herce belgického původu na Slovensko dovezla agentura Jaro Slávika, který stál Jean Claudovi prakticky celou dobu za zády, což vyvolalo pobavené úsměvy a spoustu dvojmyslných narážek.

Akční hrdina se podíval na trénink mladých karatistů, malým dětem ani moc nevadilo, že na hrdinu čekaly na sluníčku přes 40 minut. Touha se předvést před Van Dammem byla silnější než obavy z možného úpalu.

Van Damme, který se kvůli nevysoké postavě doslova ztrácel mezi ochrankou, si našel i čas na rozhovory s novináři, zúčastnil se tiskové konference a večer pak pokřtil sud první slovenské vwhisky, která se vyráběla tři roky. Nekřtilo se typicky šampaňským, ale obilím. Navíc jeden ze sudů dostal jako dárek, hodnota tohoto zvláštního dárku se pohybuje okolo 15 tisíc dolarů.

Do slovenského Hniezdneho přiletěl herec z Hongkongu a i přes únavu sršel vtipem a dobrou náladou. „Jsem dobrý herec,“ odpověděl na otázku, jak je možné, že nevypadá unaveně. Akční hrdina v současné době natáčí pokračování snímku Postradatelní.

„Točil jsem teď se Stallonem a musím uznat, že je fakt ve výborné kondici,“ prozradil svým fanouškům, kteří ho velkolepě přivítali a někteří z nich přinesli i transparenty s nápisem Vítej můj hrdino - Welcome my hero!

Reklama

Další články

Načítám