Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na taneční parket prvního přímého přenosu StarDance vtrhla Eva Adamczyková (31) jako na závodní trať. Snowboardistka rozproudila publikum spolu s tanečníkem Jakubem Mazůchem rychlým jivem a získala nejvyšší bodování prvního večera, 22 bodů.

Dřina, kterou na parketu za dva a půl měsíce odvedla, se vyplatila. „Byly to nervy, člověk se snaží dva a půl měsíce, tak se chce ukázat v nejlepší světle. Hrozně jsem si to užila, i s celou partičkou,“ svěřila se Super.cz po přenosu sportovkyně, která se na parketu objevila v zářivě žlutém modelu s odhaleným bříškem a neskutečně jí to slušelo.

Eva je zvyklá na nervy před svými závody, takže i přes stres se jí podařilo na sobotní večer nabrat potřebnou energii.

„Spala jsem v pohodě, jsem zvyklá usínat s nervozitou a myslím, že Kuba taky. Z těch našich soutěžních, závodních životů to umíme,“ prozradila Eva, kterou přišli podpořit nejbližší a za svůj výkon si vysloužila také polibek od manžela Marka Adamczyka, který v soutěži tančí po boku Lenky Nory Návorkové. Jsou vůbec prvním manželským párem v celé historii soutěže.

I přes pár chyb svým výkonem Eva nadchla nejen diváky, ale i porotu. „Ještě jsem něco pokazila na generálce a do poslední chvíle jsem si říkala, jestli to dáme. Pak jsem si říkala, že je to jedno a kdyžtak to zkrátka pokazíme. Nakonec se nám to vše docela povedlo, udělala jsem tam pár chybek, ale užila jsem si to,“ dodala Adamczyková, která už nyní s Jakubem Mazůchem patří k favoritům soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám