Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Večery tance, noblesy a elegance na obrazovkách začínají prvním dílem českotelevizní show StarDance. Dvacítka soutěžících už je připravena předvést první ochutnávku toho, na čem v posledních týdnech a měsících pracovala. Jak jim to sluší v tanečních kostýmech, se můžete podívat v naší fotogalerii.

První večer se nevypadává, do příštího kola tak postupuje všech deset tanečních párů.

Ty tvoří Eva Adamczyková (31) a Jakub Mazůch, Marek Adamczyk (36) a Lenka Nora Návorková, David Prachař (65) a Zuzana Dvořáková Šťastná, Josef Maršálek (42) a Adriana Mašková, Ivana Chýlková (60) a Jan Tománek (52), Tereza Mašková (28) a Daniel Kecskeméti, Darija Pavlovičová a Dominik Vodička, Iva Kubelková (46) a Martin Prágr, Vavřinec Hradilek (37) a Kateřina Bartuněk Hrstková a Richard Krajčo (46) a Dominika Rošková.

Část žen oblékla dlouhé elegantní róby na standardní tance, druhá půle se ukázala v minašatech na latinu. Všechny modely jsou v pestrých barvách a ozdobené třásněmi a třpytkami. Jak to všem slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Hodnotit je bude porota ve známém složení Tatiana Drexler (61), Zdeněk Chlopčík (67) a Richard Genzer (57). Pořad standardně moderuje duo Marek Eben (66) a Tereza Kostková (47).

Reklama

Další články

Načítám