Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco starší dcera Billa Gatese Jennifer (27) se před dvěma lety provdala za dlouholetého partnera a letos v březnu se jim narodilo první dítě, mladší jednadvacetiletá Phoebe je zatím svobodná a plnými doušky si vychutnává společenské události, večírky i cestování. Aktuálně se nachází v Paříži, kde jí podle informací Daily Mailu dělá společnost vnuk legendárního hudebníka Paula McCartneyho Arthur Donald (24).

Donald je synem fotografky Mary McCartney a jejího prvního muže, producenta Alistaira Donalda. Prominentní rodiny mezi sebou mají i jinou vazbu než „mladé“, Arthurova teta, proslulá módní návrhářka Stella McCartney, je dobrou přítelkyní matky Phoebe Melissy Gates.

Před Donaldem brunetka chodila se spolužákem ze Stanfordu Robertem Rossem. Když fotku s ním sdílela na sociální síti, trollové ho uráželi kvůli barvě pleti a mladíka napadali, že stojí jen o peníze své tehdejší partnerky. Phoebe ho hlasitě bránila.

Na dotaz, co je nejhorší na tom být veřejně známou osobou, odvětila. „Pomýlené představy a konspirační teorie o mé rodině a vztahu s mým přítelem. Je rok 2023. A já mám plné zuby toho být na memech kvůli mezirasovému vztahu.“

Rasově motivované hejty se objevily i u snímku Phoebe a Arthura. „Kde je ten černý kluk?“ zeptal se jeden z uživatelů Instagramu a další mu odpověděl: „Brácho, víš, že pro tyhle bílé holky jsme jen zábava. Jen obézní bílé holky nás berou vážně.“ Nebo: „Kde je můj africký bratr? Poslala jsi ho do háje?“

Phoebe Gates a Arthur Donald v Paříži

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám