Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vojta Drahokoupil (28) má poslední dobou napilno. Intenzivně pracuje na vydání nového alba, moderuje, točí klipy a účinkuje v muzikálech. Během jedné ze zkoušek si bohužel poranil nohu a musel vyhledat lékařskou pomoc.

Super.cz popsal, co se stalo. “Od rána jsme měli choreografickou zkoušku a potom projížděčku muzikálu Okno mé lásky. Po několika měsících jsem se moc těšil na diváky,” řekl nám Vojta, který si během zkoušky bohužel způsobil bolestivé zranění, kvůli kterému skončil v nemocnici a jež ho na několik dní vyřadí z pracovního procesu.

“Už ve chvíli, kdy jsem došlápl a něco mi křuplo v noze, jsem věděl, že je fakt zle. Odjel jsem do nemocnice a pan doktor mi diagnostikoval vyvrknutý kotník a pohmoždění měkkých tkání kloubu. Nařídil mi dva týdny klid a vyfasoval jsem berle,” popsal.

V Divadle Broadway tak museli začít řešit, kdo odehraje jeho večerní představení. “Milan Peroutka měl jiné pracovní povinnosti, ale naštěstí Petr Ryšavý si zařídil volno a mohl za mě dnešní představení odehrát. Já teď budu odpočívat, v klidu dodělám desku, kterou chci v listopadu vydat, a až budu fit, tak naskočím do zkoušek muzikálu Troja,” dodal závěrem zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám