Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co Anička Slováčková (28) oznámila, že se jí vrátila rakovina, která tentokrát napadla plíce, odstartovala svou léčbu. Mladá zpěvačka podstupuje nyní chemoterapie, o kterých už promluvila, tentokrát se ozvala i z nemocnice a sdílela střípky ze svých dní.

Zpěvačka se krutou zprávu dozvěděla koncem srpna, o nemoci do svého koncertu v pražské Lucerně ale mluvit nechtěla. S nemocí se rozhodla poprat stejně jako poprvé a sdílí také okamžiky ze své cesty. „Páteček! Jak se máte?“ pozdravila své fanoušky na sítích a sdílela záběry z toho, co nyní prožívá.

Zpěvačka se v posledních dnech ostříhala, jednou z fotek tak byl snímek s vlasy na podlaze. Pochlubila se také fotkou čtyřlístku pro štěstí nebo snímkem se svými čtyřnohými mazlíčky. „Moje rodina,“ napsala Slováčková k fotce se zvířátky. V sérii fotografií byl poslední snímek z nemocnice. „Kapeme,“ napsala si Slováčková k fotce.

Po zveřejnění smutné zprávy se zpěvačce dostalo obrovské podpory nejen od přátel a kolegů, ale i od široké veřejnosti a fanoušků. „Je to neskutečný. Hrozně mě to dojímá a nevím, co říct. Takže nejlepší bude říct jen děkuju,“ nechala se slyšet Anička Slováčková, která se zákeřnou nemocí bojuje již podruhé.

Reklama

Další články

Načítám