Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se podíváte na fotografie, které dnes publikovaly některé bulvární plátky, mohli byste uvěřit, že byl Pepa Kokta na karlovarském filmovém festivalu nevěrný svojí manželce Gábině Partyšové (45) se ženou režiséra Jiřího Menzela Olgou.

Což o to, ani o jednom si taktéž nemyslíme, že by byl úplně svatý. Ale jelikož jsme u všeho byli, můžeme potvrdit: Žádná nevěra se neudála. Leda by si to páreček rozdal během tří minut v křoví u záchodků.

Pepovi odjela na dva dny manželka Gábina, o víkendu točila TopStar a také scény z filmu Jiřího Menzela Sukničkáři. Pepu svěřila do rukou bulvárních médií, s nimiž má skvělý vztah. Čas mezi druhou odpolední a půl sedmou večerní strávil v sobotu na kolonádě se třemi novinářkami, se kterými pak vyrazil na Jameson párty, kam byly žurnalistky pozvány.

Mezitím se zastavila u stolu reportérka pořadu TopStar Martina Jandová s tím, že do Karlových Varů přijela Olga Menzelová (46) a jde s ní točit reportáž. Olze vzkázala pozdrav od Pepy a když se Menzelová ozvala, svěřila, že na festivalu představuje dokument a pak se může zdržet maximálně do půlnoci. Takže se i pro ni zařizoval vstup na večírek, na kterém se chtěla zastavit, aby předvedla luxusní outfit od módního domu Gucci.

Jediný známý, jehož tam měla, byl Pepa Kokta. Vítali se velmi srdečně, proběhla i pusa na pusu, kterou ten den od Pepy dostaly minimálně čtyři další ženy. Olgu si na rozhovor vytáhlo asi pět štábů, s Pepou probírali nový Menzelův film (slyšeli jsme to, neboť jsme seděli hned vedle) a on jí radil s mediální kampaní.

První krůček reklamy na Sukničkáře se opravdu povedl. Z pusy na přivítanou a pusy na rozloučenou, kdy Pepa Olgu doprovodil k taxíku, udělala některá média nevěru. K názvu komedie Sukničkáři se to opravdu hodí. Takže gratulujeme!

Dále bychom chtěli podotknout, že se Pepa asi za tři minuty poté, co Olgu doprovázel, vrátil na své místo a zodpovědně u drinků vydržel až do čtyř do rána. Dopoledne mu bylo trochu špatně, pak se ale sešel s jednou ze zmíněných novinářek z minulého dne, sedli si na zahrádku hotelu Pupp, vedli řeči s každým kolemjdoucím a pak se šli najíst do blízké restaurace Embassy. Pepa popíjel šampaňské, pokuřoval elektronickou cigaretu a užíval si volna. Gábina několikrát volala a dozvěděla se také, na jakých fotkách v médiích svého manžela uvidí. A jenom se smála.

Reklama

Další články

Načítám