Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Deset let, které se objevuje na módní scéně, oslavila návrhářka Alena Wilson charitativní přehlídkou, na níž v roli modelek vystupovala nejen řada známých žen, ale také její osmašedesátiletá maminka a čtrnáctiletá dcera.

Vždycky říkám, že ke každé oslavě by mělo patřit dobro. A to byl i záměr přehlídky, kterou jsem měla po dlouhé době. Připravovala jsem ji půl roku a vybrala tři konkrétní holčičky, kterým chceme přispět. Nejde to přes žádnou jinou organizaci, takže dostanou sto procent z toho, co jsme vybrali,“ uvedla Alena. Na závěrečném šeku se nakonec objevila úctyhodná částka 325 300 korun.

Aleninou filozofií je oblékat ženy všech tvarů a jakéhokoli věku, což na přehlídce opět dokázala. Ze známých žen předváděly například Miluše Bittnerová (46), Michaela Dolinová (60), Šárka Vaňková (36) anebo operní divy Andrea Kalivodová (46), Pavlína Senič (48)Tereza Mátlová (48). A právě i její maminka a dcera. „Sešly se tady tři generace a musím říct, že se mi to strašně líbí, protože si nemyslím, že na molo patří jenom mladé štíhlé ženy. Patří tam všechny ženy a podle toho jsem to také mixovala,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám