Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) a Miss World Taťána Kuchařová (36) byly v minulých letech tvářemi známé klenotnické firmy. Ta už teď ale o slavné hvězdy nestojí. Nahradila je česká modelka Zuzana Stráská (21), která žije v zahraničí. Nová kampaň je velmi provokativní. Už se proti ní dokonce ohradili představitelé katolické církve. Modelka v ní totiž pózuje jako jeptiška s lascivně roztaženýma nohama.

Obří bigboard z kampaně už visí na dálnici D1. Je dost možné, že způsobí dopravní nehodu. Spoře oblečená Zuzana Stráská propaguje klenoty pod heslem Šperky nejsou hřích. Korzetové šatičky těsně pod zadeček jí na míru vytvořila návrhářka Ivana Mentlová, u které se shodou okolností výhradně obléká právě Táťána Kuchařová, bývalá tvář firmy.

Zuzana Stráská fotila pro takové značky jako je například Dolce&Gabanna, spolupracovala na dvou projektech i s Kuchařovou. Snímky se fotily v interiérech pražské porodnice U Apolináře, kde paradoxně rodila svého syna další bývalá tvář kampaně Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám