Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Love Islandu nedávno vstoupil nový bombshell, model Oliver, který v minulosti chodil s dcerou olympijské vítězky Kateřiny Neumannové Lucií. Teď mladík loví možnou lásku právě v reality show.

Letošní Love Island je o dost divočejší než předchozí řady, a to díky zvratům, které jsou téměř na denním pořádku. Už podruhé hraje i modelka Natálie Kočendová, diváci se dočkali dvou návratů a jedna z účinkujících se v show dokonce potkala i se svým expartnerem, se kterým opět tvoří pár.

Nebylo by teda překvapení, kdyby se v soutěži objevila právě i Oliverova expartnerka Lucie Neumannová, která si z celé show už párkrát vystřelila. „Mám dojet pozdravit svého ex?“ zeptala se svých fanoušků s nadsázkou na sociálních sítích.

Ač by její fanoušci ocenili, kdyby se v Love Islandu ukázala, nejspíš k tomu nedojde.

„O účasti v Love Islandu neuvažuji. Jsem tady doma hodně vytížená atletikou, školou a svými projekty, které podporují sportování mladých lidí, takže i kdyby mi nabídka přišla, tak bych ji nejspíš nevyužila,“ řekla Lucie Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám