Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikanti Michael Kocáb a Ondřej Soukup (72) se nijak nehrnuli, aby ukázali své potomky, které jim porodily jejich mladší partnerky. Na festival do Karlových Varů ale vzali ženy a děti s sebou, takže ten, kdo nahlédl do kočárků, mohl vidět blonďáčka Davídka, kterého Kocábovi porodila exotická Lejla Abbasová (44), i holčičku, jíž má Soukup s Lucií Šoralovou.

Oba páry s kočáry se procházely po kolonádě volným tempem, jako by chtěly ukázat, jakou tvoří krásnou rodinku. Pravda, Lucie Šoralová nebyla z focení své malé Rebeky úplně nadšená, ale vzhledem k tomu, že Karlovy Vary jsou prošpikované fotografy, kteří číhají na filmové hvězdy, mohla pozornost reportérů očekávat.

Soukupovi i Kocábovi to po boku mladších partnerek vyloženě svědčí. Tvářili se jako šťastní tátové, kteří si děti ve svých letech konečně dokáží užít víc, než když ještě byli mladí a bujní rockeři.

Reklama

Další články

Načítám