Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Cardi B si své jedenatřicáté narozeniny užila dosyta, a to nejen díky parádní oslavě, ale také láskyplnému dárku od manžela. A vše se neslo ve znamení rudé.

Zpěvačku překvapil její manžel Offset tím, že spodní část domu vyzdobil tisíci okvětních plátků růží, ty vytvořily cestu do místnosti, kde byly nejen růžové keře, ale také balonky ve tvaru písmen Happy Birthday neboli krásné narozeniny. Uprostřed místnosti pak bylo velké srdce, na kterém stálo velkými písmeny napsané zpěvaččino jméno. Ta svému muži na sociální síti poděkovala vskutku originálním, a pro každého nejspíš ne zcela romantickým způsobem. „Miluji tvoji pleť, miluji tvou tvář, miluji tvé tělo, tvé kotníky, miluji tvou duši, miluji tvé srdce, miluji tvůj prd, miluji tvou víru. Miluji tvůj talent, kousnu pro tebe kohokoli,“ vyznala se.

Dárek od Cardi B ale dostali i její fanoušci, kteří si později mohli prohlédnout fotografie z její oslavy. Se svým mužem byli zvěčněni při odchodu z restaurace Delilah, která je oblíbeným místem celebrit ve West Hollywoodu. Zpěvačka na sobě měla svůdné červené šaty s velkým výstřihem, jejichž vrchní část sotva pojmula její vnady a chvílemi hrozilo, že nastane módní faux pas. A později bylo vidět i to, že plátky růží nebyly to jediné, čím rapper manželku obdaroval. Z restaurace totiž vynášel krabice značky Hermès, které skrývaly velmi drahé kabelky. Narozeniny si tak Cardi B opravdu užila.

Reklama

Další články

Načítám