Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holly Weymouth má nesmírně ráda růžovou barvu. A to tolik, že je jí úplně posedlá. Utratila balík, aby obměnila svůj šatník, a dokonce si barví i jídlo. Lidé jí sice často nadávají, že je divná, ale Holly je na svůj styl pyšná.

Holly měla růžovou vždy v oblibě. Stejně jako panenky Barbie. Do nich se ostatně i stylizuje, za což ji mnohdy trollili.

„Byla jsem z toho v depresi a uvažovala, že změním styl. Na ulici mi nadávají do zrůd a ošklivě se na mě dívají,“ přiznala prodavačka ze Surrey britským médiím.

Dokonce ji kvůli šatům prodavačky v obchodě schválně ignorovaly nebo ji odmítli pustit do klubu. „Přemýšlela jsem, že se budu oblékat obyčejně, ale vždycky jsem se toužila vrátit ke stylu, který miluji,“ nechala se slyšet.

Když bylo Holly pět let, diagnostikovali jí epilepsii. Tou trpěla až do puberty a mnoho času trávila po nemocnicích. Neměla tak skoro žádné kamarády. Růžová barva ji činí šťastnou.

„I moje rodina si myslela, že jsem divná, ale už si zvykli. Podporují mě. Všichni žijí velmi spořádaně, já jsem černá ovce rodiny,“ popsala Holly.

Nejde ovšem jen o růžovou garderobu. Holly potřebuje mít všechno růžové. Píše pouze růžovým perem s růžovým inkoustem, které nosí všude s sebou. Dokonce i jídlo si barví na růžovo. Chutná pak prý mnohem lépe.

„Cokoliv mohu nabarvit na růžovo, obarvím. Prostě preferuji růžové věci, většinu dne myslím na růžovou, kdybych mohla obarvit celý svět, myslím, že by byl mnohem hezčí,“ dodala na závěr.

Reklama

Další články

Načítám