Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss World Taťáně Kuchařové (36) leží New York doslova u nohou. Fotí jednu prestižní kampaň za druhou a dostává pozvánky na nejprestižnější akce. "Kampaní je v poslední době opravdu docela hodně. Momentálně mě čeká focení pro americký magazín v poušti a podepsala jsem dvouroční kontrakt se známou kosmetickou značkou," řekla Super.cz Kuchařová (36) .

Taťána v poslední době výrazně zhubla a je vyhledávanou modelkou pro focení spodního prádla a plavek. Její odhalené fotografie doslova uchvátily New York. Taťána je sexy jako nikdy v životě. Určitě k tomu přispěl i její vztah s americkým modelem Lanem Carlsonem. "Jsem velice šťastná a náš vztah se vyvíjí tím správným směrem," říká česká topmodelka.

Miss World Kuchařová (36) dostává pozvánky na nejprestižnější akce. Vedle Isabelly Rossellini nebo Martina Scorseseho byla hlavní hvězdou UNAFF Traveling Film Festivalu v New Yorku. Exkluzivní pozvánku dostala také od Susan a Davida Rockefellerových na velkolepou charitativní akci roku Bid to Save to Earth. Na této párty se to největšími hvězdami vždy jen hemží.

V proslulých prostorách Christie's vedle Kuchařové (36) zářili Salma Hayek, Karolina Kurková, Bill Clinton, Leonardo DiCaprio (49), princ Albert nebo Edward Norton.

"Na podporu čtyř neziskových organizací byly na akci draženy také zážitky, např. den s bývalým prezidentem Clintonem, let s Harrisonem Fordem v soukromém letadle nebo backstage Lady Gaga. Během večera se vybralo více jak milion dolarů," prozradila Kuchařová (36), která se na konci května vrací na pár dní do České republiky.

Čeká ji příprava charitativních akcí v rámci Mezinárodního Filmového Festivalu v Karlových Varech. Její Nadace Krása pomoci se pro letošní 46. ročník MFF stala oficiálním neziskovým partnerem.

Související témata:
Carlson

Reklama

Další články

Načítám