Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lenny Kravitz (59) vypustil do světa upoutávku na svůj nově připravovaný videoklip k písni TK421. Na Instagramu se tak objevily záběry, které nenechávají nikoho na pochybách, že Lenny je i těsně před šedesátkou v neuvěřitelné kondici.

Rodák z Manhattanu, jehož hity jako Again, I Belong To You či Fly Away musí znát snad každý, příliš prostoru k představivosti neponechal a v jeden moment se dokonce svlékl donaha a své mužství si jen ledabyle zakrýval rukou. Video trvající pouhých osm sekund si vysloužilo už bezmála patnáct tisíc komentářů, v nichž se lidé vesměs shodují, že si ho museli pouštět pořád dokola.

Ikonický zpěvák, jehož dcerou je herečka Zoë Kravitz, proslul kromě charakteristické hudby i dredy na hlavě a nošením kožených kalhot. Právě ty se mu v roce 2015 staly osudnými, když se mu při jednom prudkém pohybu přímo na podiu roztrhly v rozkroku během koncertu. Lidé se tak na vlastní oči mohli přesvědčit, že Lenny zároveň neholduje spodnímu prádlu.

Reklama

Další články

Načítám