Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S radostnou novinou, že se rozrostou o dalšího člena rodiny, se ve čtvrtek na Instagramu pochlubil zpěvák Peter Andre (50). Jeho manželka Emily je totiž v radostném očekávání a podle slov rodičů jsou jejich děti - desetiletá Amelie a šestiletý Theo - nadšené a už se nemohou dočkat sourozence.

„Jsme moc rádi, že se s vámi můžeme podělit o tuhle novinku. V roce 2024 přibude do naší rodiny nový přírůstek. Děti jsou tak nadšené a my také,“ napsali manželé společně v prohlášení k fotografii se snímky z ultrazvuku, které doplnili o čtyři červená srdíčka.

Mezi zpěvákovým nejmladším a nejstarším potomkem tak bude téměř devatenáctiletý rozdíl. První manželkou zpěváka hitů Mysterious Girl, Flava či I Feel You byla modelka Katie Price.

Právě s ní má dnes osmnáctiletého Juniora a o dva roky mladší Princess Tiaamii, která se stejně jako její maminka začíná prosazovat v modelingu. Nedávno dokonce podepsala první velký kontrakt se značkou zaměřující se na módu pro mladé PrettyLittleThing.

Reklama

Další články

Načítám