Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) pořádala svoji tradiční akci pro děti z dětských domovů Hejbejte se a zpívejte. Při té příležitosti předvedla i novou image. Neukázala jen nabušený dekolt ve sportovním sexy topu, ale i podstatně zesvětlené vlasy.

"Důvodem je hlavně věk. Když máte už po čtrnácti dnech odrost a nemáte čas chodit ke kadeřníkovi, nechcete mít viditelné šediny ve tmavých vlasech. Tak jsem se to rozhodla zesvětlit. Když jsem s tím přišla domů, manželovi se to líbilo. Musím říct, že jsem měla trochu obavy, že nebude spokojený, když už nebude mít doma brunetu," svěřila Super.cz.

"Je to příjemná změna i pro mě. Když se ráno podívám do zrcadla, připadá mi, že mám míň vrásek," kvituje Hanka. Přesto má v plánu i další omlazovací zákrok. "Chtěla bych dát nějakou mezoterapii. Máme po prázdninách, smažila jsem se na sluníčku, i když vím, že se to nemá. Takže teď se postarám o přípravu pleti na zimu," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám