Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olympijská vítězka, česká snowboardistka Eva Adamczyková (31), se už brzy ukáže ve zcela jiné roli. Bude jednou z hvězd StarDance. Eva nás šokovala, když nám řekla, že StarDance je pro ni důležitější než světový pohár v snowboardcrossu.

"Podle toho, kdy vypadnu, začnu jezdit na ledovec a pak přijdou závody. Kdybych byla ve finále, tak v nejhorším vynechám dva závody světového poháru a začnu jezdit závody na konci ledna," překvapila Super.cz Eva.

"Už z toho nejde vystoupit. Musím počítat se vším. Už jsem za těch dvanáct let jela pohárů hodně, tak jsem si trošku vydupala to, že do StarDance půjdu," usmívá se sportovkyně, která ale rozhodně přípravu nezanedbává.

"Zápřah je to určitě. Dopoledne mám své tréninky, odpoledne taneční. O to víc je to pro mě náročné. I mentálně. Pořád se snažím soustředit, ale unavená jsem," přiznává s tím, že i ona, která má vymakané tělo, hubne.

"Všichni jsme museli zhubnout, to jinak nejde. Nic ale extra. Taky jsem měla nějakou tukovou zásobu, my zimní sportovci nemusíme být vysekaní. A když není co hubnout, tak začnou hubnout svaly," krčí rameny s tím, že nyní více jí.

"Určitě jím víc, nemusím se hlídat. Já nejsem člověk, který by se ve stravě omezoval. Snažím se jíst zdravě, množství neřeším," dodala Eva na premiéře českého sci-fi Bod obnovy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám