Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo toho, aby vyrazila Kateřina Brožová (56) v horkém pátečním dnu někam k vodě, tak raději přišla svou přítomností podpořit dobrou věc.

Kráska zavítala na charitativní cyklistickou sbírku známého britského řetězce, kde měla společně s kolegy Martinem Krausem a Vendulou Křížovou z Cest domů za úkol jezdit na speciálních kolech. Svým výkonem pak měli prominenti motivovat zákazníky, aby finančně přispěli na rehabilitační pobyt Adélky Šimanovské. Roztomilá pětiletá holčička bohužel hned po narození prodělala mozkovou obrnu a kvůli tomu trpí dlouhodobými potížemi.

„Přišla jsem Adélku podpořit svou přítomností a taky malou částkou," nechala se slyšet Brožová.

Finanční prostředky, které se vyberou, jsou určeny na její rehabilitaci, aby se Adélka naučila mluvit a chodit. Aby mohla začít chodit do školy a zařadit se tak do běžného života. V rámci této mezinárodní dobročinné akce jezdí zaměstnanci řetězce na speciálních kolech dvanáct hodin denně a motivují tak nakupující, aby přispěli do sbírky.

I vy máte ještě během této soboty šanci přispět na prodejnách do sbírky a pomoci Adélce a jiným potřebným dětem.

Reklama

Další články

Načítám