Hlavní obsah
Článek

Na svých čerstvých šestadvacet let toho Lindsay Lohan zažila už více než dost. Herečka a modelka, jež 2. července slaví své jubileum, se proslavila již v jedenácti letech filmem od Walta Disneye Past na rodiče, kde si zahrála dvojroli identických dvojčat Annie a Hallie. Jako zrzavá holčička s pihami se Lindsay jevila jako nevídaný herecký talent. Ten však sama málem zahodila v době, kdy se propíraly její milostné, alkoholové a dokonce i loupežné aféry.

Po Pasti na rodiče byl jejím dalším slavným počinem komediální snímek Mezi námi děvčaty z roku 2003 a o rok později Protivný sprostý holky. V letech 2005 - 2007 natočila rovnou deset filmů a její kariéra byla slibně rozjetá.

Poté však Lindsay pokořila hranici dospělosti, která v USA činí jednadvacet let, a s Lohan to začalo jít z kopce. Noci plné alkoholu, večírků, milenců, milenek, ale i drog nebo řízení pod vlivem alkoholu se podepsaly na hereččině pověsti. Její nespolehlivost a aféry se nerozkřikly jen mezi režiséry, kteří se báli Lindsay obsadit do svých filmů, ale rovněž mezi veřejnost. Lindsay totiž svým soukromým životem plnila stránky médií pravidelně.

Vrcholem celého jejího počínání se stalo minulý rok obvinění z krádeže zlatého řetízku v hodnotě 44 tisíc korun. Soud ji tehdy uznal vinnou a vyměřil trest domácího vězení, povinné terapie a 480 hodin veřejně prospěšných prací.

Naději do Lindsay opět vložil režisér Lloyd Kramer, který ji obsadil do hlavní role Elizabeth Taylor ve svém biografickém filmu o slavné herečce Liz & Dick. Právě tento snímek má být pro známou průšvihářku velkým comebackem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám