Hlavní obsah
Článek

Francouzská zpěvačka a bývalá první dáma Carla Bruni (44) se podle všeho rozhodla po odchodu svého manžela Nicolase Sarkozyho (56) z prezidentského úřadu zaměřit na rodinu. Podle šokující zprávy magazínu People totiž čeká své třetí dítě. Informace přitom přichází pouhých osm měsíců poté, co porodila svou první dcerku Giuliu.

Umělkyně s italskými kořeny prý upadla do deprese, když její muž v květnových prezidentských volbách prohrál se socialistou Françoisem Hollandem.

„Nyní můžeme odhalit, že je Carla Bruni-Sarkozy opět těhotná. A se svým bříškem, které se stává stále kulatější, už to nemůže déle skrývat,“ napsal magazín.

„Byli jsme zvědaví, co si budou Sarkozyovi počnou po odchodu z úřadu. Teď už to víme – budou si hrát na šťastnou rodinu,“ dodal list.

Francouzský server Voici.fr ale s odkazem na zdroj velmi blízký k první dámě napsal, že fantastická zpráva neodpovídá skutečnosti. „Carla Bruni se to nechystá oficiálně dementovat, mohu vám ale říct, že těhotná není,“ uvedl. „Kojila svou dceru a teď začíná hubnout. Napsat, že je těhotná? To ne,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám