Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec David Prachař (65) sice odpočítává hodiny do začátku StarDance, uvedení svého nového filmu si ale nenechal ujít. Na tiskovou konferenci snímku Citlivý člověk dorazil rovnou z tanečního parketu a prozradil, jak se před startem populární soutěže cítí.

„Ráno jsem měl trénink a bolí mě koleno, v sobotu už máme první tančení a budu mít asi trošku trému, ale to se překoná,“ svěřil se Super.cz s úsměvem herec, který se chce v soutěži, i kvůli své tanečnici, probojovat co nejdál. „Já to nechci pokazit té Zuzance, se kterou tančím. Jsem ohleduplný k ženám a chci dělat věci, aby měla Zuzanka radost. Snažím se dělat věci, které bych normálně nedělal. Normálně bych nevstal v sedm ráno a nešel do sálu tančit, to teda ne,“ popsal.

Snímek Citlivý člověk, ve kterém Prachař ztvárnil hlavní roli, se natáčel před rokem a půl.

„Měli jsme i nočky, které byly náročné. Bylo to asi čtrnáct dní za sebou, kdy jsme točili v noci a byli jsme jako netopýři,“ svěřil se David Prachař. Ve filmu si zahrál po boku Tatiany Dykové. „Bylo to první setkání, Táňu jsem sledoval a vím, co dělá. Bylo příjemné zahrát si s někým, koho člověk zná,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám