Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Andrea Antony přivedla na svět druhé dítě. A stejně jako její velká kamarádka Monika Leová má po holčičce chlapečka. Dala mu krásné jméno a pochlubila se fotkou.

Andrea Antony dosud žila se svým manželem a dcerkou Rozárkou, kterou pravidelně ukazuje na sociální síti. Svým fanouškům také dala před pár měsíci vědět, že čeká druhého potomka. Andrea sice dlouho nechtěla prozradit, jaké bude mít miminko pohlaví, v pátém měsíci těhotenství se však svěřila s tím, že hodně přibírá na váze. "Jsem na kilech, které jsem byla s Rózou na konci těhotenství. Skončím jako hroch," řekla tehdy Super.cz s tím, že jí první dva měsíce v jiném stavu nebylo dobře a špatně se pohybovala.

Teď už jsou ale všechny strasti těhotenství za ní a Andrea krátce po své kamarádce Monice, která nedávno porodila syna Maxe, na svět přivedla také pořádného chlapáka. „Frederik Antony, těší mě!“ připsala Andrea k fotce synka s tím, že se narodil 9. 10. Samozřejmě hned obdržela mnoho gratulací. „Velká mámo, veliká gratulace, jsi úžasná! Frederiku, vítej!“ napsala jí Gabriela Lašková. „Jezunky. Ahoj lásečko. Velká gratulace,“ rozněžnila se Petra Vojtková. Tak nezbývá než Frederikovi popřát hodně štěstí do života a mamince, ať je brzy zase fit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám