Hlavní obsah
Článek

Obávaná moderátorka Bára Tachecí, která se nebojí politikům, ale i umělcům pokládat nepříjemné otázky, se už nemusí bát toho, že by v případě výbuchu vzteku nedokázala čelit fyzickému útoku některého ze slavných hřmotných mužů. Prošla protiteroristickým výcvikem, a tak už ví, jak zlikvidovat každého, kdo by ji ohrožoval!

Tachecí se výcviku zúčastnila v rámci natáčení nového pořadu televize Prima family Na vlastní riziko, který bude stanice vysílat od druhého července každé pondělí.

„Zvedlo mi to hodně sebevědomí. Dokázala jsem si, že umím zamířit a strefit se, že snesu pohled na mrtvolu s vyhřezlými vnitřnostmi a také to, že i v třicetistupňových vedrech zvládnu nosit velmi těžkou neprůstřelnou vestu,“ pochlubila se Super.cz pro někoho na první pohled tvrdá moderátorka.

„I když jsem třicet let necvičila, ukázalo se, že by mé tělo v případě potřeby přežít tu situaci s vypětím všech sil zvládlo,“ dodala Tachecí. Její kolegyně Terezie Kašparovská má za sebou v tom samém pořadu zase seznámení se s kostmi mrtvol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám