Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejprestižnější tenisovou událost roku Wimbledon si již tradičně nenechala ujít ani britská smetánka včetně mladších sourozenců princezny Catherine (42) Pippy (40) a Jamese Middletonových. Pippa tak nejspíš nechtěla podporovat další spekulace o novém vztahu a žádného ze svých kamarádů si jako doprovod nevybrala. Vše zvládl obstarat pětadvacetiletý James, který v současnosti platí ve Velké Británii za jednoho z nejžádanějších svobodných mládenců v zemi.

Pippa pro tentokrát zvolila trochu nudný model složený z tmavě modro-bílých šatů ke kolenům a stejnobarevného poněkud beztvarého svetříku na knoflíky. O to víc to však fešné brunetce slušelo v obličeji. Pippa nasadila potutelný úsměv a na oko stydlivě se občas podívala do objektivu některého z fotografů.

Pro rodinu Middletonových je účast na Wimbledonu již tradicí a pro mladší sestru vévodkyně Kate už tuplem. Ta významnou sportovní i společenskou událost nevynechala ani minulý rok, tehdy jí však ještě dělal společnost bývalý přítel Alex Loudon. S ním se však pohledná Pippa loni v listopadu po tříletém vztahu rozešla a od té doby se po jejím boku oficiálně žádný muž neobjevuje.

Reklama

Další články

Načítám