Hlavní obsah
Článek

Známé maminky se sešly jako patronky dětské výtvarné soutěže a hned se musely pochlubit, jakým talentem disponují jejich vlastní potomci. Sportovní úspěchy slaví děti akrobatického lyžaře Aleše Valenty a jeho ženy Elen. "Denis vyhrál několik zápasů v hokeji a Amélie byla druhá na soutěži v krasobruslení," trumfla všechny Elen Valentová Černá.

"Bibi je literárně nadaná, ale zrovna teď by chtěla být doktorkou. Naštěstí už ji přešla zubařská specializace," prozradila Super.cz spisovatelka Bára Nesvadbová (49). Herečka Zdeňka Žádníková Volencová je potřetí těhotná, ale ke svým dvěma starším dcerám je dost kritická. Nemohla si vzpomenout co holčičky, kromě toho, jak oblafnout rodiče, umí.

Bára Munzarová (52) se zase bojí, že by její dcera Anička mohla jít v jejích stopách. "Je hodně pohybově nadaná, uvažuju, že ji přihlásím do nějakého speciálního kroužku. Ale vrcholovou sportovkyni bych z ní mít nechtěla. Zrovna tak ani herečku. Momentálně chce být floristkou," míní.

Po mamince, moderátorce Karle Mráčkové, určitě nebude její syn André. Rosnička o něm na charitativní akci pro nadaci Adra prohlásila, že je vyloženě technický typ. "Slíbil mi, že až bude větší, sestrojí mi robota, který za mě bude dělat domácí práce," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám