Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože chce návrhářka Alena Wilson oblékat ženy různých tvarů, využila jako modelku na své přehlídce také herečku Miluši Bittnerovou (46). „Dostala jsem příkaz, abych šla vážně, což se nepovedlo. Prostě nejsem modelka a musím se schovat za ty svoje pitomosti,“ řekla Super.cz Miluška.

Ta šla navíc jako první, což ji trochu rozhodilo. „Jsou herečky, které mohou zahrát modelku, ale já mezi ně nepatřím. Ale dali mi dobré šperky, tak mám aspoň odměnu,“ mylně se domnívala, že si zapůjčené šperky může odnést domů. Lépe by to snad mohlo dopadnout s modely, které na mole vynesla.

„Sice jsme o tom nemluvili, ale je fakt, že byly šité na mě. Takže pochybuji, že je někdo jiný oblékne. Málokdo má odvahu pro mě šít, Alenka ano. Tak uvidíme, jestli je nerozstříhá a neušije z nich dvoje pro jiné ženy. Ale je fakt, že jsem takový prubířský kámen. Když umíte obléknout Bittnerovou, umíte obléknout kohokoli. Třeba Dior se ještě nepřihlásil,“ smála se herečka.

Pokud jde o její vlastní šatník, nechává si Miluška na sezónu ušít vždy dvoje až troje šaty, ve kterých moderuje. „Ale hodně si i půjčuju, protože v době sociálních sítí jsou pak ty šaty úplně všude a diváka nechcete úplně unudit,“ vysvětlovala.

Reklama

Další články

Načítám