Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlos Vémola (38) má za sebou velmi vydařený zápas pod organizací Oktagon MMA. Soupeře se mu podařilo knokautovat během neuvěřitelných sedmi vteřin.

Tak jako v minulosti, i tentokrát si za svůj triumf nadělí odměnu. Tentokrát v podobě orla, kvůli kterému si dělá sokolnické a myslivecké zkoušky.

Už v pondělí se šel na svého vysněného dravce podívat. „Moje první létání s orlem, po zápase jsem si to slíbil, tak jsem se hned rozjel ke kamarádovi, který chová orly. Život je krátký, sny se mají plnit. Dneska první kontakt s tímhle majestátním zvířetem, neuvěřitelné,“ svěřil se známý MMA bijec svým fanouškům na sociálních sítích.

Vémola je známý svou láskou ke zvířatům, které chová ve svém Vémolandu. Vedle lva má mimo jiné také krokodýly, klokana nebo žraloky. A se svou sbírkou rozhodně nekončí. Ostatně začátkem tohoto roku se během dovolené dokonce zakoukal do žirafy. S tou by za určitých podmínek souhlasila i jeho manželka Lela Ceterová (34).

„Nejdřív musí Karlos koupit velký pozemek s domem a prostorem, pak až může být žirafa. A musím přiznat, že se žirafa líbí i mně, takže až se budeme jednou stěhovat a bude na to ten pořádný prostor, tak mi žirafa opravdu vadit nebude,“ svěřila se Lela s úsměvem začátkem roku pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám