Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned začátkem listopadu oslaví Alice Bendová (50) padesáté narozeniny. V případě herečky rozhodně platí, že je věk pouze číslo.

„Když dá pán bůh, tak nás to čeká všechny. Je to super, člověk k tomu tak musí přistupovat. To, že přijde přechod, víc vrásek a nevím co, tak to přijde. To je život a je to naštěstí spravedlivé. Také jsem byla mladá, krásná a pružná. Teď jsem starší, méně pružná a krásná, ale patří to k tomu. (smích) Co se týká padesátky, tak to pro mě není takový ten zlom. Pro mě to byla spíš paradoxně třicítka. Myslím si, že když ta ženská žije normální a šťastný život, tak neřeší, že má padesát nebo šedesát,“ svěřila se Alice Bendová pro Super.cz během návštěvy útulku Kocour Felix.

Je to také už přes dva a půl roku, co ji o ruku požádal snoubenec Michal Topol. Veselka se zatím odkládá, a zdá se, že ji nemá v rukou nikdo jiný než právě Michal.

„Topole, Topole… Je to na Topolovi, řekněte mu to. Já už nic organizovat nebudu a v padesáti už vůbec ne,“ odpověděla nám herečka s úsměvem na otázku ohledně svatby.

Související témata:
Michal Topol

Reklama

Další články

Načítám