Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Dagmar Bláhovou (74) si mnozí spojí s filmy Věry Chytilové Hra o jablko nebo Kalamita, které točila v 70. letech. Později emigrovala do Austrálie, po letech se však vrátila a začala znovu hrát a účinkovat v divadle.

Televizní diváci ji pak pravidelně vídali na obrazovce v roli Elišky Tůmové v seriálu Velmi křehké vztahy. Na křtu její nové knihy by ji ale poznal jen málokdo.

Na slavnostním představení knihy Bajky z druhého světa byla Dagmar Bláhová absolutně k nepoznání. Herečka shodila svou dlouhou kštici a radikálně změnila image. Své nazrzlé vlasy si obarvila na blond a nechala se ostříhat na krátko.

Jako platinová blondýnka se herečka objevila ve společnosti po delší době. Na slavnostním křtu v pražské Galerii Vltavín nechyběla ani její rodina. Podpořit ji přišel o 15 let mladší partner a nechyběl ani syn Oliver, se kterým se herečka ochotně fotila.

Reklama

Další články

Načítám