Hlavní obsah
Článek

Felix Slováček si na Dětském dnu pořádaném představiteli muzikálu Kapka medu pro Verunku pěkně zařádil s holkami z Holek.

Po svém slavném otci, známém muzikantovi Felixu Slováčkovi starším zdědil zjevně nejen hudební talent, ale i slabost pro něžné pohlaví. Známému dívčímu seskupení Holki ukazoval, jak dobře umí hrát na klarinet a dokonce i zpívat. Ty z něj byly paf a neustále se kolem něj motaly. Všechno má prý ale svou hranici, neboť je Felix šťastně zadaný a navíc otcem malého Antonína Felixe, který za chvíli oslaví rok.

Všem třem lačným holkám vysvětlil, že objekt své touhy si musí hledat jinde. Jedna z dívek se z toho rozplakala, druhá křičela a divoce se houpala na dětském koníkovi. Nejzkušenější kolegyně Radana jim ale vysvětlila, že „pro jedno kvítí slunce nesvítí,“ a tak se společně vrhly na prvního chlapa, který šel okolo.

Čistě náhodou to byl Braňo Polák, který, ač posiluje a tráví hodně času ve fitness centru, byl „přemožen“. „Přijel jsem se podívat na Dětský den Kapky medu a nečekaně se na mě z křoví vrhly tři ženy, byly jak rozumu zbavené,“ popsal později situaci Braňo. Jak je vidět, Felix Slováček umí strhnout davy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám