Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulosti dávala slavná americká lyžařka Lindsey Vonn (38) přednost kolegům ze sportovní branže, z nichž jednoho si i vzala, ale velké štěstí ji s nimi nečekalo. V květnu 2021 to ovšem dala dohromady s obchodníkem, zakladatelem značky tequily a příležitostným hercem Diegem Osoriem, s nímž si momentálně užívá romantické chvíle u jezera Como.

Dvojice tráví pohodové dny plavbami po jezeře, procházkami a návštěvami místních restaurací. Zdá se, že Lindsay konečně našla muže svých snů a užívá si, že na rozdíl od předchozích vztahů si mohou dopřát i víc soukromí. Po zkušenosti s bouřlivým propíráním jejího vztahu s golfistou Tigerem Woodsem je jí inkognito varianta jistě příjemnější.

Olympijská vítězka z roku 2010 ve sjezdu byla v letech 2007 – 2013 provdaná za svého krajana – závodního lyžaře Thomase Vonna, následně do roku 2015 tvořila pár se zmiňovaným Woodsem. V roce 2016 to dala dohromady postupně se dvěma hráči amerického fotbalu J.J. Wattem a Kenanem Smithem a od roku 2018 se jejím partnerem stal kanadský hokejista P.K. Subban, s nímž se dokonce zasnoubila. Po třech letech však přišel rozchod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám