Hlavní obsah
Článek

Jsou to slova, z kterých nevázaného zpěváka Tomáše Kluse (37) musí mrazit. Mladičká zpěvačka Patricie totiž konečně uvolnila videoklip ke své písni Fanynka, v které zpívá, že s ním chce mít rodinu a že mu za to každou noc dovolí vyspat se s jinou!

„I má máma říká, že Tomáš Klus je kus,“ tak začíná zpěvná písnička, jejíž videoklip nyní krásná dívka uvolnila pro hudební web Mixér.

„Jsem jen fanynka, ale můžu být i dobrá maminka, jen když si budeš přát. Vím, že neříkaj mi Nina, ale uvidíš, že nejsem o moc jiná. Chci být tvá,“ zpívá v refrénu slečna, která má zjev nevinné lolitky. V písni tvrdí, že chce Kluse pozvat do kina a pak mu spadnout do klína, aby vznikla rodina.

V klipu se objevují různí fanouškové modrookého blonďáka Kluse - potrhlé puberťáčky, bezdomovkyně i gayové. „Nic proti Tomášovi nemám a doufám, že píseň vezme jako nadsázku. Líbí se mi jeho práce, stejně jako on si sama skládám veškerou hudbu, texty a doprovázím se sama na kytaru,“ tvrdí kráska, kterou nyní čeká vystoupení na Benátské noci, kde poprvé představí svou akustickou kapelu.

Po boku Petra Koláře či Dana Bárty se objeví v létě i na Noci filmové hudby a na podzim během turné Václava Neckáře, jehož je hostem, pokřtí své druhé album. „Určitě bude ryzejší, vyzrálejší a zpěvnější. Bude to takový pop folk od srdce,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám