Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá královna krásy, hvězda reality show a taky matka tří dětí Christine McGuinness (35) k sobě přitáhla pozornost na výročním udílení cen, kam oblékla tak těsné rudé šaty, že všichni okolo málem viděli celé její přednosti. Situaci musela zachraňovat tím, že si ňadra sama držela.

Christine McGuinness si v životě prožila své. Její otec byl závislý na heroinu a ona sama trpěla sexuálním zneužíváním ze strany člena své rodiny. To jí ale nebránilo v tom, aby si šla za svým cílem, zúčastnila se různých soutěží krásy a v roce 2007 si odnesla korunku Miss Liverpool. Od té doby prošla všemožnými reality show a televizními soutěžemi a o svém životě už stihla napsat i autobiografickou knihu.

Zajímavé je i to, že Christine je autistkou a všechny tři děti, které má s moderátorem a hercem Paddym McGuinnessem, touto vývojovou poruchou trpí také. O jejich životě dokonce vznikl dokument, pár se ovšem v loňském roce rozešel.

Modelka se netají tím, že se nebrání zkrášlovacím zákrokům, jednou z oblastí, která v minulosti prošla vylepšením, je i její poprsí. A právě to hrálo hlavní roli během galavečera předávání cen předávání cen Pride Of Britain, kam Christine dorazila v dlouhé červené róbě, ve které její vnady velmi vynikly.

Během pózování fotografům bylo ještě vše v pořádku, když ale televizní osobnost po akci nastupovala do taxíku, šaty měly už co dělat, aby vše udržely na svém místě. Christine si dokonce prsa musela držet rukama, její výraz však svědčil o tom, že ji tato situace nevyvedla z míry.

Se svým poprsím je spokojená, i když před časem prozradila, že si ho nechala vylepšit po narození dvojčat a jen proto, že jí byla nabídnuta bezplatná operace. Jinak by si prý úpravu z velikosti D na E asi více rozmýšlela.

Reklama

Další články

Načítám