Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Narodit se do rodiny se značnou ženskou převahou, kde jsou všechny vaše sestry vnímány jako symbol dokonalosti, a navíc jste neustále pod drobnohledem médií, muselo být pro Khloé Kardashian (39) skutečně náročné. Sama před pár lety přiznala, že být v rodině za ošklivé káčátko bylo velmi stresující.

Dnes si ovšem Khloé se sestrami v ničem nezadá. A že už si není skoro vůbec podobná? To zřejmě Khloé, která až po letech přiznala plastiku nosu a výplně v obličeji, vůbec netrápí, jelikož se sama cítí spokojená a hýří sebevědomím. To bylo znát i během pózování pro sportovní značku Fabletics, s níž spojila své jméno v nové kampani.

Khloé, která se stala velkou propagátorkou zdravého životního stylu a cvičení, přitom sama v minulosti přiznala, že měla k jídlu velmi nezdravý vztah a že zkusila snad všechny diety pod sluncem včetně popíjení citronové šťávy s kajenským pepřem, tedy drink, jejž kdysi propagovala Beyoncé. Balík chipsů ale nakonec vždy zvítězil, ona se pak cítila provinile a jojo-efekt byl na světě. Khloé zkrátka musela změnit smýšlení o jídle i pohybu od základů a až od té doby se jí daří váhu držet.

Jak šel čas s Khloé v posledních patnácti letech, se můžete podívat v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám