Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Toni Braxton (56) se po celém světě proslavila v roce 1993, kdy vydala obrovský hit Un-Break My Heart. V poslední době o ní, co se týče muziky, příliš slyšet není, teď ale fanouškům u příležitosti 56. narozenin naservírovala sexy fotku. Ne všichni ale takový krok obdivují.

Svým hitem si tehdy podmanila celý svět. To ale nebyl jediný úspěch rodačky z Marylandu. Za svůj život zatím prodala více než 70 milionů desek a stala se tak jednou z nejprodávanějších světových umělkyň. Na svém kontě má taky 7 cen Grammy a několik dalších ocenění, účast v americké obdobě našeho StarDance a zářez má i jako výkonná producentka dvou reality show. Navíc založila svou kosmetickou značku.

V posledních letech se ale možná víc než o jejím úspěchu v branži píše o tom, kdy se Toni ukázala v plavkách, kde jí byly vidět kalhotky nebo na jaké akci jí vykouklo ňadro.

A jak se zdá, Toni takový zájem nejspíš nevadí. Dokonce i na svém profilovém obrázku na účtu na sociální síti je jen spoře oděná a svou postavu občas ráda fanouškům ukáže v odhalujících šatech nebo sexy prádélku. Potěšit své sledující chtěla i v rámci svých šestapadesátých narozenin, kdy se nechala vyfotit jen v černém saténovém župánku, ve kterém odhalila své nohy, břicho i část ňadra. „V mém narozeninovém oblečku,“ připsala k fotce. Od rodiny a přátel se jí samozřejmě dostalo mnoho pochval a přání, lidé komentující článek v magazínu Page Six už ale tak přející nebyli.

„Vždycky jsem si myslel, že je krásná, ale proč už musí každý člověk zveřejňovat nahou fotku?“ ptá se například jeden. „Je osamělá a cítí se opomíjená. Zveřejňování nahých fotek po padesátce je jako obřad pro stárnoucí, zoufalé baviče,“ nebál se být ještě tvrdší jiný komentující. „Upřímně, nevidí, jak směšně vypadají? Nedal jim o tom někdo vědět?“ přidal se třetí. „Příliš mnoho operací, příliš mnoho make-upu a to, že stárnete, neznamená, že musíte být nahá, abyste světu ukázala, že na to pořád máte. Takže prosím všechy ženy a muže, už žádné polonahé fotky po padesátce,“ vyjadřuje se další.

Toni takové komentáře možná zamrzí, na druhou stranu si zpěvačka, která trpí onemocněním zvaným lupus a loni kvůli ucpané tepně prodělala operaci srdce, užívá každý den svého života, a je tak pravděpodobné, že si z podobných útoků příliš těžkou hlavu dělat nebude.

Toni Braxton se proslavila hitem Un-Break My Heart

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám