Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne vždy stačí bývalým tlouštíkům ke štěstí radikální zhubnutí. Své o tom ví dvaatřicetiletý Američan Stephen Hodson, který shodil polovinu ze své původní váhy, konkrétně 102 kilogramů. Dnes již sice není obézní a jeho BMI index je v normálu, Stephenovo sebevědomí je však ještě níž než dřív. Za vše může povislá kůže na celém jeho těle, která působí velmi nevzhledně a mladík, který je stále panicem, se stále nedokáže odhodlat a seznamovat se s ženami.

Hodsonovi se díky dietě, při které mohl jíst pouhých 1200 kalorií denně, podařilo během osmnácti měsíců zhubnout přes sto kilo, ale s výsledkem nebyl mladý muž spokojený. Impulsem se mu stal před dvěma lety moment, kdy kvůli svým rozměrům zůstal uvězněný v karavanu, ze kterého se nemohl dostat. Spolu s osobním trenérem a dietou se dostal na polovinu původní váhy.

Z povadlé vrásčité kůže má ale Stephen mindrák, který se snaží maskovat volným oblečením. Přestože operativní odstranění převislé kůže dvakrát odmítl, protože si ji nemohl dovolit, zákrok nakonec stejně podstoupí. Nemocnice, kde jinak Hodson pracuje jako zdravotní bratr, mu nakonec nabídla, že jeho operaci uhradí. A tak se zanedlouho Stephen dostane ‚pod kudlu‘ a konečně mu snad v navazování kontaktu se ženami nebude nic bránit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám