Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bouřlivé časy zažívá po více než čtyřech společných dekádách manželství amerického herce Lou Ferrigna (71) a jeho o tři roky starší ženy Carly. Ta požádala o rozvod a bývalého kulturistu a především slavného představitele filmového Hulka nařkla z řady záležitostí, které by mu v případném soudním sporu mohly ublížit. Ferrigno se pro změnu ohání manželčinou demencí, která jí byla před časem diagnostikována.

Ferrignova manželka nedávno v soudních spisech podaných v okrese San Luis Obispo County v Kalifornii mimo jiné uvedla, že se její muž chlubí svou milenkou Lisou a ji ‚vězní‘ v násilnickém manželství poté, co byla odhalena její demence. Kvůli žádosti o rozvod ji prý zastrašuje a využívá své tělesné převahy.

Celá záležitost se stala poté, co herec naopak obvinil jejich starší dceru Shannu ze zneužívání své matky. Tvrdil, že se pokusila dohnat Carlu, která má podle něj pokročilou demenci, do banky a vybrat si 500 tisíc dolarů. Na to konto požádal o soudem nařízenou ochranu, která by kontrolovala její jednání.

Jeho žena na to reagovala obviněním, že se jí Ferrigno snaží odříznout od jejich společných financí a že ji chce fyzicky izolovat. Zároveň jí chce prý zabránit, aby se s ním rozvedla. Podle kalifornských zákonů je totiž zvykem, že manželé si během rozvodu rozdělí finance a společně nabytý majetek. Součástí by byl mimo jiné i jejich dům v kalifornském Arroyo Grande, který pár koupil v roce 2019 za 2,9 milionu dolarů.

Související témata:
Hulk

Reklama

Další články

Načítám