Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kde jsou lidi, tam bude tohle léto i Havana Club se svým (ne)obyčejným promotýmem a tím nejlepším letním pitím - Havana Mojitem!

HAVANA CLUB

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Havana Club, autentický kubánský rum, který se vyrábí ve městě Santa Cruz del Norte už od roku 1878, se letos vydává na turné po hudebních festivalech a akcích, které byste neměli minout. Nejen kvůli nabitému programu, ale i proto, že tam pro vás Havana promotým bude mít skvělé dárky a na barech vám nabídnou jeden z oblíbenců Ernesta Hemingwaye - osvěžující Havana Mojito. A kde všude nás v létě můžete potkat?

LET IT ROLL / 20. - 21. 7.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

5. ročník tanečního mejdanu proběhne ve vísce Staré Žďánice u Pardubic. Asi platí, že čím menší vesnice je, tím rozjetější party tam můžete udělat - a Let It Roll opravdu nebude čaj o páté! Festival, který se věnuje hlavně drum’n’bassu a jeho odnožím, tento rok přivítá např. Camo and Krooked, Dirty Phonics, Ms. Dynamite nebo Dje Freshe. A chybět nebude ani Havana Club!

SÁZAVAFEST / 2. - 4. 8.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po dvanácté se začátkem srpna sjedou do Sázavy milovníci multikulturního mixu. Třídenní festival startuje ve čtvrtek, pokračuje přes pátek s Nightwork nebo Fun Lovin Criminals a končí v sobotu, kdy se večer na pódiu vystřídají britští Kaiserchiefs a Paulem Oukenfoldem. Kdo by kdy hádal, že se tak rozdílná sestava vystřídá na jednom pódiu? Ale kdysi dávno si možná taky nikdo nemyslel, že máta, limety a rum budou dohromady fungovat a jak jim to teď sluší!

MÁCHÁČ / 24. - 25. 8.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tenhle festival je mecca všech milovníků rovných beatů a těch u nás není málo. Kdo by si nechtěl dát alespoň jeden festival na pláži za sezónu, že? Navíc, když k tomu budou hrát švédští Dada Life nebo Felix Da Housecat? Tohle bude velký!

TRANCEFUSION / 29. 9.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z pláže se přesuneme začátkem podzimu na první českou velkou “halovku”. A rovnou do Průmyslového paláce na pražské Výstaviště. Trancefusion není třeba milovníkům trance představovat, je to kultovka! Koncem září se tu představí například top britský dj Lange nebo trance-hvězdy z Německa Cosmic Gate. Jedinečná párty si zasluhuje jedinečný drink. Takže opět čekejte příval vychlazeného Mojita či Cuba Libre namíchané z pravého kubánského rumu Havana Club!

Další články

Načítám