Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Adéla Krejdlová je známá tím, že se nebojí hodně odvážných outfitů, ve kterých hlavní roli hrají její vnady. Ani akce Miss Czech Republic, nebyla výjimkou. Adéla vystavila své vnady v pořádně sexy topu.

"Výjimečně jsem šla bez přítele, tak jsem si lehce poodhalila outfit. Je to myslím v mezích. Vzala jsem si na to sako, aby nebyly nevhodné dotazy," řekla Super.cz s úsměvem Adéla. Nemá ideální míry modelky, a tak ráda poutá pohledy na své vnady.

"Nerada nosím odhalná ramena, ruce, záda. Radši si vezmu výstřih. Nejsem tyčka, jako missky. Abych se mezi nimi cítila dobře, sako je pro mě hodně komfortní," vysvětluje zpěvačka. "Funguje to jako top, nejsou to plavky. Hezký top," dodala k outfitu.

Co na odhalený model řekl doma její partner? "Můj partner už doma nebyl, když jsem odcházela. Tak teprve uvidím, co na to řekne, až se domů vrátím," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám