Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Helen Mirren (78) a Helen Hunt (60) nemají společné pouze křestní jméno a to, že se mohou pyšnit nejvýznamnějším hereckým oceněním, tedy Oscarem, spojuje je i stejný přístup k umění stárnout. A to se obzvlášť v Hollywoodu cení dvojnásob!

Zatímco britská filmová velikánka před pár dny oslnila na přehlídce během pařížského týdne módy, její americká kolegyně se blýskla během společenské události pořádané k příležitosti dvacátého výročí koncertní haly v samotném srdci Los Angeles Walt Disney Concert Hal8. Helen kromě útlé postavy v jednoduchých černých koktejlkách v midi délce předvedla, že to jde i bez plastik.

Helen, jež je držitelkou Oscara za nezapomenutelnou romantickou komedii Lepší už to nebude po boku Jacka Nicholsona, jenž si v roce 1998 odnesl stejnou cenu v mužské kategorii, letos v červnu vstoupila do ‚klubu šedesátnic‘ a jistě si ji dobře vybavujete také z komedie Po čem ženy touží s Melem Gibsonem, Trosečníka s Tomem Hanksem či ze seriálu Jsem do tebe blázen.

Rodilá Kaliforňanka, která má na svém kontě i čtyři Zlaté glóby a stejný počet cen Emmy, na akci dorazila v doprovodu svého o rok staršího hereckého kolegy Jeffreyho Nordlinga, s nímž ji pojí letité přátelství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám