Hlavní obsah
Článek

Porotce Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (49), na kterého nedávno praskla aféra s natáčením gay porna, se kvůli skandálu dobrovolně vzdal lukrativní práce. V sobotu měl mít vystoupení na velké pražské taneční akci Welcome To The Party, nakonec ho ale ze studu zrušil. Temná minulost ho tak připravila, byť z jeho vlastního rozhodnutí, o peníze.

„Jaro Slávik měl na naší akci vystupovat, ale kvůli svým nedávným mediálním trablům se vyjádřil, že bude lepší, když nevystoupí a bude nějakou dobu v ústraní před veřejností,“ potvrdila Super.cz informaci organizátorka největší taneční akce roku v pražské Tipsport Aréně Věra Patt.

Ta se vzhledem k situaci rozloučila i s dalšími členy ze Slávikova týmu, které jí Jaro na párty dohodil.

A co na to Jaro Slávik? Ten od doby, co se jeho nestandardní filmové vztahy s muži dostaly na veřejnost, zachovává mediální mlčení. Ke své neúčasti na velké pražské pařbě pouze uvedl, že se termínově kryla s jinou akcí, na které chtěl být přítomný. Z jeho hlediska jde asi o lepší vysvětlení, než přiznat, že obecenstvu nyní nechce přijít na oči.

Organizátoři ale za Slávika našli výbornou náhradu. Podle zákulisních informací jeden z dýdžejǔ Sterbinszky s sebou z Maďarska doveze i slavného DJ Tiesta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám