Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Joy Corrigan (35), která se v minulosti proslavila focením pro Playboy, Sports Illustrated a spoluprací s Victoria´s Secret, nedávno zcela změnila život. Nechala si odstranit prsní implantáty, vyhodila své manažery a teď si svůj nový směr nemůže vynachválit.

Joy Corrigan byla v minulosti živou Barbie, která slavila úspěchy především kvůli svému štíhlému tělu a umělým vnadám. S tím už je ale konec. Stálo to hodně odvahy, blondýnka se ale i ze zdravotních důvodů nedávno rozhodla pro jejich odstranění a celou cestu sdílela se svými fanoušky na sociální síti. „Bylo to děsivé a těžké období, díky kterému jsem ale i něco získala. A i když jsem byla nervózní ze sdílení svého příběhu, jsem nadšená, že ho můžu vyprávět s neuvěřitelnou podporou blízkých přátel a rodiny,“ napsala na Instagram.

Po dalších několika týdnech šla Joy ještě dál, a dokonce uveřejnila i fotku, na které je nahá, ňadra si zakrývá jen rukama a jasně jsou vidět jizvy, které jí po zákroku zůstaly. Fotografie je posledním snímkem v řadě obrázků, které dokumentují její současný život a ke kterým napsala své momentální pocity. „Za poslední rok se toho stalo hodně. Prošla jsem transformační cestou sebelásky a růstu. Začala jsem pracovat s úžasnou terapeutkou, přestala jsem s alkoholem a trávou a přestěhovala jsem se do LA, kde jsem našla vlastní byt. Převzala jsem kontrolu nad svou kariérou, nechala jsem jít své bývalé modelingové agenty a manažery a začala vydělávat víc peněz než kdy předtím,“ popsala svou proměnu a samozřejmě neopomněla ani svou fyzickou proměnu.

„Upřednostňovala jsem své zdraví, začala jsem meditovat, podstoupila expanzivní operaci a začala jsem sdílet své zkušenosti, abych posílila další ženy. Teď jím a cvičím pro zdraví, ne vzhled, a přibrala jsem 4 a půl kila. Přestala jsem se soustředit na svou váhu a začala jsem naslouchat své intuici,“ dodala modelka, která rázem obdržela spousty pochvalných komentářů a díků za to, že právě takové věci sdílí. Není divu, že má na svém profilu už téměř milion sledujících.

Reklama

Další články

Načítám